Afatoğulları Ltd. Şti.

Afatoğulları Metal Kaplama San. ve Tic. Ltd. Şti. ; 1992 yılında Küçük Balıklı şubesinde Otomotiv sektörüne özgü Metal Yüzey İşlem Proseslerini yürütmek amacıyla kurulmuştur. Başlangıçta Siyanürlü Çinko Kaplama prosesi ile sektöre adım atmıştır.

Günümüzde, gelişen teknoloji ile birlikte çevre faktörü de göz önünde bulundurularak 1996 yılında Asitli Banyoları kullanılmaya başlanmıştır. 2003 yılında Cr+3 içeren pasivasyon kaplama çeşitleri ile ilgili çalışmalara başlamış olup, bünyesinde tüm pasivasyon çeşitlerini barındırmaktadır.


HİZMETLERİMİZ

ALAŞIMLI ÇİNKO KAPLAMA

Paslanabilen demir, çelik vs. metallerin korozyon dirençlerini arttırmak ve görsel çekicilik sağlayabilmek için yüzeyinin elektrolitik yöntemle çinko metali ile kaplanması işlemidir. Mükemmel yapışma, homojen çinko kalınlık dağılımı ile yüksek

ÇİNKO - NİKEL ALAŞIM KAPLAMA

Otomotiv sektöründe devamlı yükselen garanti sürelerine cevap olarak Çinko ve düşük Çinko alaşımları (Zn-Co ve Zn-Fe) yerine 5 kat daha fazla Korozyon dayanımı sergileyen Zn-Ni günümüzde vazgeçilmez alternatif haline gelmektedir.

HİDROJEN GEVREKLİĞİ

ISO 898-1 ve ISO 898-2 ye göre standart bağlantı elemanları ve müşteri özel isteği ile belirlenen mamüllerde kaplama banyosu sonrası belirli sıcaklık ve sürede yapılan asit gerginliğini almaya yaraya hidrojen kırılganlığı alma işlemidir.

REFERANSLARIMIZ